21.04.2024.

16:38

Foto: Starsportphoto

Sport

Kastilju polomljen nos na derbiju! Loša vest za crno-bele pred Kup

Mladi reprezentativac Ekvadora sudario se sa saigračem Milošem Krunićem u 62. minutu meča i ostao da leži na travi. Saigrači su odmah počeli da mašu rukama i da dozivaju lekarsku ekipu da uđe na teren, a i sudija Pavle Ilić je iste sekunde pozvao pomoć za mladog igrača.

Kastilju je pomoć ukazivana nekoliko minuta i odmah je zamenjen, pa je već u tim trenucima bilo jasno da je reč o povredi koja nije bezazlena i jednostavna. 

Dan posle utakmice na "Marakani" obavljeni su detaljni pregledi, a doktori su ustanovili da je  Kastilju polomljen nos. Još nije poznato da li će morati na operaciju, ali svi su izgledi da je za njega sezona završena.

Informer

Kastiljo je zimus došao u Humsku na pozajmicu iz ukrajinskog Šahtjora, čiju je opremu zadužio prošlog leta. Pre toga je igrao za LDU Kito iz rodnog Ekvadora. Odigrao je tek deset utakmica u dresu Partizana, ali je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju.

Podsetimo, Crvena zvezda je pobedila najvećeg rivala rezultatom 3:2 u 173. večitom derbiju odigranom u subotu na stadionu "Rajko Mitić" i sad ima deset bodova više na tabeli Superlige Srbije. Isti timovi trebalo bi da odmere snage ponovo u sredu od 19 časova na istom mestu, ali u utakmici polufinala Kupa Srbije. 

Još nije poznato hoće li crno-beli izaći na teren, ali je jasno da će u svakom slučaju biti lišeni usluga Denila Kastilja.