22.04.2024.

12:49

Foto: ATA Images

Sport

Luda kuća u Humskoj! Igrači neće da igraju, a klub prodaje karte za derbi!

Prodaja ulaznica za utakmicu za sektore namenjene navijačima Partizana (jug i zapad – Sektor 1), počela je danas, od 10 časova, javljaju iz Humske. 

Ulaznice za južnu tribinu koštaju 500 dinara, a za zapadnu 1.000  i to su jedini sektori koji navijači crno-belih mogu kupiti na blagajnama stadiona, kao i na prodajnom mestu Ticketline u TC Mercator.

Ipak, postavlja se pitanje ko je lud, a ko zbunjen i kakva je to ludnica u trofejnom srpskom klubu, kada uprava radi šta im je volja i ne osluškuje one koji se bore za dres voljenog tima na terenu.

- Igrači su bili vidno revoltirani dešavanjima na proteklom derbiju. Smatraju da su pokradeni i ma kako da su odigrali, izgubili bi. Takav tretman ih boli. Navijačli su došli da ih podrže, a u jednom momentu su im skandirali "Izađite napolje". Krivo im je što i tada nisu napustili teren i poručili su Duljaju da ne žele da igraju u sredu. On ih je podržao u odluci, rekavši im da ne želi d autiče na njihov stav - objasnio je naš izvor. 

Ostaje da se vidi da li će se igrači i stručni štab pojaviti u sredu na našem najvećem stadionu, jer ukoliko se stvarno ispostavi da Partizan neće da igra Kup, biće kažnjen. Preciznije, posebne kazne očekuju stručni štab i fudbalere, koji bi mogli da budu suspendovani.