24.04.2024.

19:26

Foto: Starsportphoto

Sport

Burno na "Marakani"! Početak meča kasnio zbog Partizana, igrači nisu hteli da izađu na teren (VIDEO)

Početak utakmice kasnio je više od pet minuta i to zbog fudbalera Partizana, koji su iz protesta odugovlačili sa izlaskom na teren. 

Naime, crno-beli su umesto da izađu na teren, kako bi se izveo početni udarac sa centra, oni su ostali kraj aut-linije. I dok su se igrači Zvezde već uveliko rasporedili po terenu i čekali protivničke igrače, trener "parnog valjka" Igor Duljaj odlučio je da svojim izabranicima održi govor kraj aut-linije i time odložio početak utakmice. Ovo je izazvalo nezadovoljstvo domaćih navijača, koji su im zviždali i skandirali. 

Ipak, igrači Partizana se na to nisu osvrtali, već su nastavili da slušaju svog trenera i tek posle pet-šest minuta izašli na teren. Tako je meč umesto u najavljenih 19 časova, počeo tek u 19.08.

Zbog tog ponašanja sudija Miloš Milanović je kapitenu gostiju, Svetozaru Markoviću, pokazao žuti karton i pre nego što se lopta zakotrljala sa centra. Zaista nesvakidašnja situacija da je jedan igrač dobio žuti karton, a da utakmica nije ni počela. 

Inače, iz Partizana su, nezadovoljni suđenjem u prethodnom 173. večitom derbiju, najavljivali da će pred večerašnji meč izaći na teren u majicama sa posebnim porukama, ali to se na kraju nije desilo. 

Tagovi: