25.04.2024.

06:15

Foto: Informer

Sport

Navijači Partizana ogorčeni, udarili na upravu: Gospodo, dosta je!

Izabranici trenera Vladana Milojevića su do trijumfa nad velikim rivalom stigli golovima Pitera Olanjinke u 27. i 29. minutu. Bio je to okršaj večitih rivala na "Marakani" samo četiri dana posle burnog 173. večitog derbija u kojem je Zvezda slavila sa 3:2. Crveno-beli su četvrti uzastopni put izborili plasman u finale najmasovnijeg nacionalnog takmičenja, a rival za titulu biće im fudbaleri Vojvodine, koji su savladali  Radnički u Kragujevcu sa 1:0. 

S druge strane, crno-beli su opet poraženi, opet su ostali bez trofeja, pa je navijačima prekipelo. Posle utakmice su na društvenim mrežama bili vidno nezadovoljni, a glavnog krivca našli su u ljudima koji vode klub. Smatraju da je vreme da napuste Humsku.

Na meti pristalica iz Humske posle novog poraza od najvećeg rivala prvi su bili generalni direktor Miloš Vazura i prvi čovek kluba  Milorad Vučelić.

"Šta još treba da se desi pa da zauvek napuste FKP???! Sedam godina bez titule, pet godina bez ijednog trofeja, dug 45.000.000 evra, bez uticaja u FSS,  igrači nam beže, stadion oronuo, davno obećani Internat ne postoji, marketing tragikomičan, lažne ostavke i sramna saopštenja", komentar je jendog navijača Partizana na društvenoj mreži "X".

"Lepo da su izveli sa centra, dali autogol i izašli. Ovako su sami sebe pogazili, a odigrali kao sisi*e".

"Gospodo iz uprave jel dosta? Jel došlo vreme da kažete mi bolje ne umemo, neka dođe neko bolji i sposobniji? Dal stvarno mislite da ste bogom dani za te funkcije koje obavljate? Što je mnogo mnogo je"!