26.04.2024.

20:26

Foto: Starsportphoto©

Sport

Podgoričani prete Partizanu: Imamo veliku šansu da pobedimo!

Košarkaše Partizana u utorak očekuje početak polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti. Crno-beli su kao drugi u regularnom delu takmičenja obezbedili prednost domaćeg terena i prvi meč biće odigran u "Beogradskoj areni". 

Izabranici Željka Obradovića imaju ulogu favorita, ali prema vestima iz Podgorice "plavi" u Beograd ne dolaze sa belom zastavicom. Jedan od najboljih košarkaša Budućnosti Jogi Ferel smatra da njegova ekipa ima šta da pokaže protiv crno-belih. 

- Sve je moguće, a ako pokažemo naš mentalitet i to da ne želimo da se povučemo, mislim da ćemo imati veliki šansu da pobedimo. Kada dođe plej-of uvek je sve do onog tima koji više želi pobedu. Čini ti se da je sve protiv tebe - navijači, možda i sudije, ali ukoliko mi pokažemo veću želju imaćemo veliku šansu - rekao je Jogi Ferel. 

Informer

 

Iako je mnogima atmosfera u Beogradu zastrašujuća, Amerikanac jedva čeka da ponovo zaigra pred navijačima Partizana. 

- Uvek je zabavno igrati u Beogradu, u takvoj atmosferi navijači Partizana su uvek prisutni... Ali mislim da od starta utakmice moramo da krenemo sa mentalitetom da zaista želimo nešto da ostvarimo. Očigledno je da se radi o jednoj od najboljih ofanzivnih ekipa u ligi, možda i u Evroligi - svako je pretnja iz njihovog tima tako da ćemo morati da vodimo računa o svemu i da pomažemo jedni drugima - podvukao je Ferel.