27.04.2024.

18:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Oglasila se Evroliga povodom vesti da Žoc ostaje u Partizanu! (FOTO/VIDEO)

Proslavljeni stručnjak, najtrofejniji u istoriji elitnog takmičenja sa devet titula, danas je zvanično potpisao novi dvogodišnji ugovor sa crno-belima i kako je najavio, klub će i dalje imati najviše ciljeve u svim takmičenjima u kojima bude igrao.

Oduševljenje ne kriju ni "grobari", ni predsednik kluba Ostoja Mijailović, ali ni čelnici Evrolige. Sa zvaničnog naloga najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu objavljena je čestitka crno-belima i iskusnom stručnjaku zbog produžetka ugovora, a uz to objavljen je i jedan video snimak, koji najbolje opisuje koliko navijači crno-belih poštuju i vole Željka Obradovića.

"Trener sa najviše titula u Evroligi ikada potpisao je novi ugovor sa Partizanom. Navijači su mu pružili podršku nakon turbulentne sezone, a pogledajte kakav su transparent istakli nakon serije od tri pobede i osam poraza koje je ekipa imala u jednom trenutku", stoji u objavi Evrolige, a na video snimku vidi se onaj trenutak kada su navijači u Beogradsku arenu doneli transparent na kojem je pisalo "S tobom i u rat", posvećen upravo Željku.

Crno-belima predstoji u narednom periodu upravo borba za mesto u Evroligi. Prvi i osnovni način da izbore plasman u elitu jeste da osvoje ABA ligu, a drugi je da se bore za A licencu, o čemu je predsednik kluba Ostoja Mijailović govorio na nedavno održanoj konferenciji za medije.