Autor: S. M.

15.05.2024.

22:10

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Sport

Nema petog meča, naša realnost je treći! Željko svestan teške situacije

Crveno-beli slavili su sa 80:73 i nisu dozvolili "večitom rivalu" nijedan brejk, a serija se sada seli u Beogradsku arenu, gde će u nedelju od 20.30 Partizan biti domaćin.

Obradović nije bio zadovoljan šutem svoje ekipe.

- Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, stekli su veliku prednost u plej-ofu na, nama je da probamo da se spremimo i odigramo što bolje utakmicu pred našim navijačima. Bili smo u dobrom ritmu veliki deo utakmice, kad god smo prišli Zvezda je imala odgovor, u nekim napadima delovali smo brzopetlo, a bilo je i dosta dobrih otvorenih šuteva koje smo promašili. Procentar šuta je bio takav kakav da nismo skoro ništa ubacili i zato smo izgubili. Neću da pričam o potencijalnoj petoj utakmici, naša realnost je treća utakmica - počeo je Željko.

On je potom dodao da je zadovoljan zalaganjem igrača.

- Zalaganjem igrača sam zadovljan, kao i u prvom meču postojala je velika želja. Ja sam uvek verovao svojim igračima i nema razloga da ne nastavim. Svi žele maksimalno da odigraju, nekad se odigra slabije nekad dobro i to je tako. Ostaćemo zajedno i probati da 3. utakmicu da odigramo bolje - dodao je Željko.

Iskusni stručnjak osvrnuo se potom i na uvrede od strane navijača Zvezde.

- Navijači Zvezde prave sjajnu atmosferu, čestitam im na tome. Ne bih da se upuštam u uvrede. To je nešto što je tradicionalno, imaju pravo. Apelovaću na navijače Partizana da kod nas bude fer i sportska atmosfera, da nikoga ne vređaju - zaključio je Obradović.