16.05.2024.

15:25

Foto: Starsportphoto©

Sport

Ostoja krenuo u novi napad na FK Partizan! Biće bure u Humskoj

Prema navodima portala "Pbg njuz", on je pozvao sve bivše igrače, navijače i sportske radnike u hitni "proces ozdravljenja" fudbalskog kluba u Humskoj.

"Sportsko društvo Partizan poziva celokupnu crno-belu javnost, bivše i sadašnje sportiste i sportske radnike, kao i veliku armiju navijača Partizana da se pod hitno krene u proces ozdravljenja FK Partizan i njegovog postavljanja na mesto u društvu i sportu koje zaslužuje. JSD Partizan preko kancelarije generalnog sekretara biće otvoren za predloge i razgovore sa svima koji žele da pomognu u procesu ozdravljenja fudbalskog kluba", naveo je pomenuti portal.

Podsećamo, Mijailović je i ranije otvoreno kritikovao i pozivao na ostavku uprave "parnog valjka". 

Isticao je da ne podržava rad predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure i da bi za klub bilo najbolje da pomenuti dvojac napusti svoje funkcije.

Prijavom Agenciji za privredne registre, Mijailović je pokušao da promeni zastupnike kluba, ali je od toga u poslednjem trenutku odustao.

Sada je ponovo udario na fudbalsku sekciju u novom pokušaju da se dugogodišnja uprava na stadionu Partizana promeni.

Crno-beli su dobar deo Superlige Srbije proveli na vodećoj poziciji, ali su onda usledili očajni rezultati i serije poraza. 

Klub sada zauzima drugo mesto, ali je i ono pod znakom pitanja zbog TSC-a koji zaostaje samo dva boda. Miljenik navijača Igor Duljaj je smenjen, a na funkciju glavnog trenera postavljen je Albert Nađ.