21.05.2024.

17:48

Foto: Starsportphoto

Sport

Da li je Hrvat najveća letnja "bomba" Partizana!? Sada je progovorio o budućnosti!

Sjajni krilni košarkaš i jedan od najboljih igrača u Evropi na kraju sezone najverovatnije ostaje bez kluba, pošto mu ističe ugovor sa Real Madridom. Kako su pisali specijalizovani sajtovi, aktuelni prvak Evrope pokušavao je u više navrata da produži saradnju sa njim, ali došao je finiš sezone, a do dogovora još nije došlo.

Spominjalo se da je za njega zainteresovan Panatinaikos, pa čak i najveći Realov rival Barselona, koja je navodno bila spremna da mu ponudi čak 7.000.000 evra godišnje. Međutim, prema Hezonjinim rečima, još uvek nije doneo odluku gde će, što "grobari" vide kao šansu da potpiše za Partizan.

- Nemam j***nu ideju. Florentino Peres (predsednik Real Madrida, prim.aut.) mi preti svaki put kada me vidi u trpezariji da moram da ostanem ovde. Nadam se da je tako. Svi radimo na tome da tako bude - rekao je Hezonja, čime ništa nije otkrio, pa će se spekulacije o njegovoj budućnosti najverovatnije nastaviti.

Informer

Hrvatski reprezentativac nikad nije krio da je veliki navijač Partizana. O crno-belima uvek je pohvalno pričao, a tako je bilo i pre nekoliko meseci, u jeku borbe za što bolji plasman u Evroligi.

- Partizan ima lepu podršku i na krilima navijača može mnogo. Nijedan klub iz plej-ina ne želi da igra protiv Partizana, jer znaju da će izgubiti - govorio je Hezonja.

Jedan od glavnih preduslova da bi o ovome uopšte moglo da se razmišlja je da Evroliga i zvanično potvrdi da će crno-beli igrati naredne sezone u eliti.