25.05.2024.

10:19

Foto: printscreen Twitter

Sport

Potvrđeno pisanje Informera! Ivić: Partizan me je zvao, ali...

Kada je krajem aprila uprava Partizana uručila otkaz Igoru Duljaju, počele su licitacije ko će biti novi trener crno-belih. "Informer" je tada stigao do informacije da je favorit čelnika beogradskog velikana - Vladimir Ivić. 

Do dogovora nije došlo, a na klupu Partizana seo je Duljajev pomoćnik - Albert Nađ. Ipak, u opširnom razgovoru za "Mozzart sport", Vladimir Ivić priznao je da su ga crno-beli kontaktirali, ali da nema nameru da dođe u Humsku dok god Partizan predvodi aktuelna uprava. 

- Kontaktirali su me mnogo puta, međutim, ne nameravam da radim sa njima. Nije mi plan da se vraćam u Srbiju, makar u ovom delu karijere. Ne kažem da se nekad u budućnosti to neće desiti i da ću razmisliti, ali zasad – ne - jasan je Vladimir Ivić. 

Legendarni srpski fudbaler ostavio je dubok trag u crno-belom dresu tokom igračkih dana. Za Partizan je nastupao od 1998. do 2004. godine i za to vreme sakupio je 133 utakmice, postigao 64 gola, osvojio tri titule i jedan Kup Jugoslavije - 2001. godine. 

Informer

 

Nakon uspene igračke karijere koju je okončao 2012. godine u PAOK-u, Ivić se posvetio trenerskom poslu. Ostao je u Solunu gde je tri sezone predvodio mladi tim crno-belih, a 2016. preuzima prvu ekipu. 

Nakon samo jedne sezone Ivić se sporazumno rastao sa PAOK-om budući da crno-bele nije uspeo da odvede u Ligu šampiona. Usledile su tri veoma uspešne godine u Makabiju iz Tel Aviva koje su ga preporučile Votfordu. Ipak, nakon sukoba sa kapitenom Trojem Dinijem, "stršljenovi" su uručili otkaz stručnjaku iz Zrenjanina. 

Poslednji angažman Vladimir Ivić imao je u Krasnodaru, ali je iz nepoznatih razloga dobio otkaz početkom kalendarske godine.