03.06.2024.

23:40

Foto: Starsportphoto©

Sport

Anđušić nakon poraza: Volim da igram u ovakvoj atmosferi (VIDEO)

Ponovo je Partizan mogao da savlada Crvenu zvezdu, ali ponovo nije uspeo. Izabranici Janisa Sferopulosa savladali su crno-bele u prvom meču finalne serije Košarkaške lige Srbije i tako došli na pobedu od tripl-krune ove sezone. 

Sjajan meč u "Pioniru" odigrao je Danilo Anđušić, a nakon meča istakao je da će kroz dva dana njegova ekipa dati sve od sebe da seriju vrati u dvoranu "Aleksandar Nikolić". 

- Dobra utakmica, s obzirom da nemamo baš pun roster kao i do sada. Borili smo se, imali smo šut za pobedu, nažalost nismo uspeli da pobedimo, dozvolili smo Zvezdi mnogo poena iz tranzicije i mislim da nas je to koštalo pobede. Nova utakmica je za dva dana, daćemo sve od sebe da vratio seriju u "Pionir" - rekao je Danilo Anđušić.

Šuter Partizana je tokom meča "ratovao" sa navijačima, ali ističe da je sve to bilo u žaru borbe kao i da uživa da igra u uzavreloj atmosferi. 

- Oni navijaju za svoj klub. Sve što sam radio bilo je da podignem svoju motivacju, reakcija je bila na sve provokacije. Volim da igram u takvim atmosferama, da igram kada su svi protiv nas - poručio je šuter Partizana. 

Sedmi put uzastopno crno-beli su doživeli poraz u susretu protiv Crvene zvezde. Ističe Anđušić da je to dodani problem kao i da će negativan niz pokušati da prekinu već na narednoj utakmici. 

- Mnogo je teško podneti to, naravno da želimo da prekinemo taj niz. Nadam se da ćemo ovu tešku sezonu završiti na najbolji mogući način - podvukao je Danilo Anđušić.