05.06.2024.

22:47

Foto: Starsportphoto

Sport

Kratko saopštenje Partizana! Utakmica je prekinuta! (FOTO)

Nemile scene u Beogradskoj areni prekinule su drugi meč finalne serije Košarkaške lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde. Početak drugog poluvremena obeležilo je uvredljivo skandiranje "grobara" usmereno ka prvom čoveku crveno-belih - Nebojši Čoviću i njegovoj porodici. 

Nakon prve opomene spikera situacija se nije smirila, a potom se "grobarima" obratio Uroš Trifunović. Ipak, ni njegove reči nisu imale uticaja budući da je skandiranje postalo još glasnije. Nakon nekog vremena brojni predmeti su uleteli na parket zbog čega je delegacija Crvene zvezde krenula put svlačionice. 

Nedugo pošto su crveno-beli otišli sa parketa u svlačionicu su krenuli i arbitri. Pola sata nakon prekida sudije su donele odluku da utakmica bude nastavljena ukoliko Beogradska arena bude ispražnjena, no, Partizan je bio jasan pri stavu - meč neće biti odigran pred praznim tribinama. 

Budući da pomaka nije bilo doneta je odluka da meč bude prekinut. Tačnih informacija o nastavku duela nema, a prvi se povodom dešavanja u Beogradskoj areni oglasio Partizan i to kratkim saopštenjem. 

"Utakmica je prekinuta pri rezultatu 57:45 za Partizan. Više detalja će biti saopšteno naknadno", navodi se u saopštenju crno-belih. 

U međuvremenu iz Beogradske arene stigle su informacije da su se košarkaši Crvene zvezde vratili na parket i počeli sa zagrevanjem.