Autor: S. M.

05.06.2024.

23:14

Foto: Starsportphoto

Sport

Grme iz Partizana: Igrači su otišli kućama, rekli su nam da se meč nastavlja sutra

Crveno-beli su se vratili na zagrevanje sat i po nakon što je meč prekinut, 15 minuta su imali košarkaši Partizana da izađu i odigraju meč do kraja, ali se to nije desilo.

Delegat će sutra doneti odluku o epilogu, a iz Partizana su izdali oštro saopštenje!

Crno-beli tvrde da im je rečeno da će se utakmica nastaviti sutra i da su igrači otišli kućama!

"Nakon što je traženo sa se dvorana isprazni, ekipa crno-belih je dugo čekala na terenu nastavak, da bi službeni predstavnici KK Partizan od sudija dobili informaciju o prekidu i nastavku meča kroz 24 sata. Tim Partizana se tada povukao u svlačionicu, a igrači su dobili slobodno. Kada su se iznenada sudije i igrači Crvene zvezde pojavili na terenu nakon više od sat vremena posle prekida, igrači Partizana su uveliko krenuli svojim kućama. Crvena zvezda, sudije i delegat na ovaj način žele da dodele titulu državnog prvaka Crvenoj zvezdi, a KK Partizan u takvom skandalu ne želi da učestvuje", navodi se u saopštenju Partizana.

Iz kluba dodaju da je ovo istorijski prekid.

"Prvi sudija meča je prekinuo utakmicu zbog vređanja Vesne Čović od strane publike, što je prvi put u istoriji naše košarke da se utakmica prekida zbog verbalnog delikta. Nakon prekida, ekipa Crvene zvezde se povukla u svlačionicu. "Podsećanja radi, samo u ove dve nepune utakmice, vređani su Željko Obradović, Zoran Savić, Kevin Panter, Aleksa Avramović, Nemanja Nedović i Miloš Teodosić, ali mečevi nisu ni za sekund prekidani. KK Partizan je protiv svakog vređanja na bilo kom osnovu i gotovo svakodnevno to ponavlja", zaključuju u saopštenju.