07.06.2024.

09:56

Foto: Starsportphoto

Sport

Veliki povratak u Humsku! Ljubiša Tumbaković ponovo u Partizanu!

Nekadašnji trener i bivši selektor Srbije će, uprkos ranijim najavama da ne želi da sarađuje sa aktuelnim rukovodstvom, ponovo biti deo rukovodstva crno-belih.

Njegov povratak u Partizan samo je jedna od velikih vesti u poslednja dva dana kada je u pitanju vicešampion Srbije. Sinoć je potvrđeno pisanje Informera da će se u klub kao prvi trener vratiti Aleksandar Stanojević, a da će upravu kluba pojačati poznati biznismen Milija Babović. Spominje se čak i povratak Ivice Ilieva na mesto sportskog direktora, a sada ostaje da sve to klub zvanično i potvrdi.

Informer

Tumbaković je jedan od najuspešnijih trenera u istoriji Partizana. Osvojio je šest titula šampiona države i tri Kupa. Osim njega, kako prenosi "Mocart sport" u klub će biti kooptiran i predsednik odbojkaškog kluba Partizan Aleksandar Stanković, vlasnik kompanije "Coptech".

Kako nam je rečeno iz Partizana, pomenuta imena su blizu povratka u Humsku, ali samo su deo promena koje očekuju crno-bele gotovo na svim nivoima, počev od omladinske škole, preko sprotskog sektora, užeg rukovodstva, pa na kraju krajeva i igračkog kadra.