07.06.2024.

11:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Iliev za Informer: Nije mi u planu povratak u Partizan

Prošle su dve godine od kada je Iliev otišao iz Humske i od tada joj se vraćao samo kao navijač. Za sebe i kaže da je pre svega navijač, pa tek onda bivši igrač i bivši sportski direktor. Ovih dana, njegovo ime se ponovo dobodi u vezu sa crno-belima. Prema nekim informacijama, mogao bi da se vrati u klub i zauzme mesto koje trenutno pripada Ivici Kralju.

Informer

Ivica Iliev

Međutim, u izjavi za Informer Iliev ističe da od toga za sada nema ništa.

- Bio sam na večeri sa prijateljima kada mi je stigla poruka da je neko negde pročitao da se vraćam u Partizan. Iskreno, bio sam zatečen. Nisam ni sa kim pričao o tome niti mi je to u planovima. Otišao sam iz kluba pre dve godine i bavim se potpuno drugim stvarima - kaže Iliev.

On ističe da sebe smatra navijačem Partizana i kao takav uvek će biti uz klub.

Informer

- Ja sam pe svega veliki navijač Partizana. Uvek ću podržavati one koji vode klub, ma ko to bio. Želim im sve najbolje i kao navijač uvek ću ih bodriti - zaključio je Iliev. 

Poslednja dva dana nema mira u Humskoj. Odnosno i mnogo duže, pošto su se kao na traci smenjivali potencijalni treneri. Dogovor je napravljen sa Aleksandrom Stanojevićem, o čemu je informer prvi pisao. Narednih dana moguće su još neke promene u upravi...