Autor: S. M.

08.06.2024.

17:03

Foto: Starsportphoto

Sport

Bacio se na posao! Stanojević prvo dovodi zvezdaša u Partizan

Stanojević je pre dva dana posle više nedelja pregovora postigao dogovor sa upravom crno-belih, pa će tako po treći put preuzeti kormilo "parnog valjka". 

Već je formirao i stručni štab, a činiće ga Branko Vukašinović, Đorđije Ćetković, Marko Jovanović, Radomir Koković, Milan Kuljić, Aleksandar Kirovski (trener golmana), Lazar Tomić (analitika), Miloš Podunavac (analitika) i Miša Filipović (kondicioni trener), prenosi Telegraf.rs.

Jedno od zanimljivijih imena u stručnom štabu je Kirovski, dosadašnji trener golmana u Partizanovoj filijali Teleoptiku, čuvar mreže večitog rivala Crvene zvezde od 2011. do 2013. Bio je i reprezentativac omladinske selekcije Srbije, koju je sa klupe upravo predvodio Stanojević pre 18 godina.

Zvučno ime je i Radomir Koković, nekadašnji fudbaler, a potom trener Sinđelića, Zemuna, Voždovca, Grafičara, Radničkog iz Niša i turskog Gectepea.

Tu su i Milan Kuljić, trenutno instruktor FSS na polaganjima za trenersku licencu, Branislav Vukašinović, koji je bio deo štaba i u prethodnom mandatu Stanojevića u Humskoj i Đorđije Ćetkovi, koji je prekomandovan iz omladinske škole.

Analitika će raditi Lazar Tomić, doskorašnji saradnik Marka Nikolića u Šabab Al Ahliju.

Iz prethodnog saziva su Marko Jovanović, Miloš Podunavac i Miša Filipović.