11.06.2024.

07:22

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Sport

Rade bez dlake na jeziku isprozivao Partizan: Kao zadruga, ne znaju ko ih vodi

Počele su promene u Humskoj, treći put u karijeri na klupu je seda Aleksandar Stanojević, tu je novi strični štab, a najavljene su izmene i u igračkom kadru, videćemo da li u upravi kluba.

Rade Bogdanović kaže da više nema kulta koji je nekada građen na stadionu u Humskoj.

- Totalno su postali neorganizovani, klub koji je pao u zapećak. Takva jedna institucija, one pesme sa stadiona koje smo slušali, gledali Dragana Mancea, Mocu Vukotića, Nenada Bjekovića i sve ostale. Meni je fudbalski kluba Partizan uz maksimalno poštovanje prema njima, postao kao zadruga. Oni su postali kao neka zadruga. Niti znaju ko ih vodi, ja ne znam ko im je predsednik. Imaju mnogo problema, dobrim delom su sami krivi. Takmičenje je svima zanimljivije, posebno Zvezdi, kada je jak Partizan - rekao je nekadašnji fudbaler tokom gostovanja u emisiji na televiziji "K1".

Informer

Podsečamo, uprava Partizana je posle završene saradnje sa Duljajem krenula u potragu za novim trenerom, a prva opcija je bio Vladimir Ivić. Ipak, kako je legendarni fudbaler crno-belih poručio da ne želi da se vraća u Humsku, čelnici kluba su uspostavili kontakt sa Stanojevićem. Takođe, proslavljeni srpski fudbalski stručnjak Ljubiša Tumbaković se vraća u Partizan kao član novog Upravnog odbora. Nekadašnji trener i bivši selektor Srbije će, uprkos ranijim najavama da ne želi da sarađuje sa aktuelnim rukovodstvom, ponovo biti deo rukovodstva crno-belih.