15.06.2024.

15:23

Foto: partizan.net

Sport

Trobok: Svi "Za slobodan Partizan", da vratimo navijače u Humsku

Odavno su tribine u Humskoj maltene prazne. Na onu gde bi trebalo da su smešteni najvatreniji navijači, južnu, ne dolazi niko. Na ostale poneko i svrati, ali manje - više zajednički stav je da se publika neće vratiti dok je u klubu generalni direktor Miloš Vazura. Zbog toga je novi korak organozovanje protesta "Za slobodan Partizan".

Informer

Stoga se već neko vreme prikupljaju potpisi i trenutno je oko 26.000 ljudi za to da Vazura mora da ode. Pitanje u kom broju će se ta masa sutra pojaviti na Terazijama, ali Trobok poziva sve da dođu i pokažu da se zalažu za slbodan Partizan.

- Nakon toliko godina, ponovo sam na stadionu Partizana, na ulazu na fudbalski teren. Na ovom stadionu sam odigrao ogroman broj utakmica i svaka je bila pred punim tribinama. Osećaj je isti kao i prvi put kada sam izašao na ovaj teren 1997. godine. S tim što su tribine tada bile pune navijača, a sada je stanje potpuno drugačije u mom voljenom klubu - poručio je Trobok. 

Prema njegovim rečima, stalo mu je da i današnji igrači osete šta znači podrška krcatih tribina. 

Informer

- Neke utakmice su bile legendarne, i atmosfera koju su pravili navijači Partizana na ovom stadionu bila je nezaboravna. I sada se naježim kada se prisetim tih trenutaka. Sada nije takav slučaj. Igrači Partizana igraju pred praznim tribinama. Sa tugom posmatram sadašnje utakmice i žao mi je fudbalera Partizana koji ne mogu da dožive taj osećaj na svom stadionu. Želim da se navijači vrate na stadion i da ponovo budemo zajedno! Vidimo se u nedelju, 16.06. u 16 časova na Terazijama. Za slobodan Partizan - zaključio je Trobok.