15.06.2024.

18:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Stanojević proziva u ponedeljak! Kreću pripreme ekipe Partizana!

Kako se navodi, kormilar crno-belih Aleksandar Stanojević će izvršiti prozivku ekipe u ponedeljak u 10 časova, u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu.

Posle redovnog okupljanja u Beogradu, uobičajenih merenja i testiranja, odnosno nekoliko treninga u klupskom sportskom centru, kapiten Svetozar Marković i saigrači preseliće se u Sloveniju i tamošnje Terme Čatež, gde će boraviti od 20. do 28. juna.

Tada će biti akcentovan rad na fizičkoj spremnosti, a planirano je da ekipa crno-belih odigra i dva kontrolna meča, protiv lokalnog kluba Bravo i Borca iz Banjaluke.

Partizan će se posle Slovenije vratiti u srpsku prestonicu, da bi se prvog jula se preselio u Rusiju, gde će nastupiti na 'Bratskom kupu" u Moskvi. Prvi meč je na programu 3. jula protiv moskovskog Dinama, dok je sledeći 7. jula protiv CSKA.

Novu sezonu crno-beli otvaraju 20. jula gostovanjem u Kruševcu protiv Napretka, u okviru prvog kola Superlige Srbije. 

Kada je reč o Ligi šampiona, izabranici Aleksandra Stanojevića će prve evropske utakmice u kvalifikacijama, igrati 23. i 30. jula, a posle žreba 19. juna saznaće da li će mu rival biti Fenerbahče ili kijevski Dinamo.