21.06.2024.

15:45

Foto: Starsportphoto©

Sport

Emotivna poruka ljubimca “grobara”: Zauvek ću krvariti crno-belo!

Tokom prethodne tri sezone, koliko je bio stanovnik glavnog grada Srbije, Ledej je postao miljenik "grobara". Svojim stavom, zalaganjem, požrtvovanjem u crno-belom dresu, zaslužio je poštovanje i stekao naklonost svakog kome je Partizan u srcu. Amerikanac se oglasio na svom instagram profilu i poručio da su prethodne tri godine u njegovoj karijeri bile nezaboravne.

- Iskreno hvala u moje, kao i u ime moje porodice za prethodne tri godine. Bilo je ovo neverovatno iskustvo i zahvalan sam svima Vama koji ste bili uz mene u lepim, ali i u nekim teškim trenucima. Hvala državi Srbiji zato što me je prihvatila raširenih ruku i učinila da se osetim kao kod kuće - poručio je krilni košarkaš u svojoj objavi, a zatim se posebno zahvalio navijačima "parnog valjka":
 

- Hvala "grobarima", najboljim navijačima na svetu, koji su pokazali kako se iskreno i strastveno voli klub. Uz takvu podršku, nemoguće postaje moguće. Hvala i mojim bivšim saigračima i članovima stručnog štaba na svim nezaboravnim uspomenama koje smo zajedno stvorili dok smo stremili ka visinama. Hvala klupskim lekarima i svima koji su bili deo procesa rasta kluba od Evrokupa do Evrolige - istakao je Ledej.

Informer

On se posebno zahvalio najtrofejnijem evropskom treneru koji mu je ukazao poverenje u leto 2021. godine.

- Posebnu zahvalnost dugujem treneru Obradoviću koji mi je verovao od prvog do poslednjeg dana. Neizmerno sam zahvalan na svemu čemu si me naučio i što si mi pomogao da postanem bolji čovek - glasila je njegova poruka upućena treneru Partizana.

Informer

Objavu je Ledej napisao na engleskom jeziku, ali na samom kraju poslao je poruku "grobarima" i na srpskom:

- Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek. Volim te Partizane! - poručio je Zek Ledej.

Iako to još uvek nije zvanično potvrđeno, on bi karijeru trebalo da nastavi u dresu milanske Olimpije, za koju je već igrao u sezoni 2020/21 pre nego što je prešao u Partizan.