26.06.2024.

22:19

Foto: FK Partizan

Sport

Partizanov poraz na pripremama! Stanojević: Imam jasniju sliku (VIDEO)

Nije rezultat u prvom planu, kada je reč o prijateljskim duelima, ali svakako da nije prijatno kada se izgubi. Ipak, treba imati u vidu da je Partizan tokom proteklih šest dana žestoko radio u Termama Čatež, najviše na fizičkoj spremi da praktično tek od predstojećeg turnira u Rusiji kreće rad na finesama i definitivnom kristalisanju tima.

Trener Aleksandar Stanojević danas je isprobao ukupno 23 igrača. Prvo poluvreme odigrali su: Krunić, Filipović, Simić, De Medina, Antić, Ovusu, Šćekić, Goh, Nikolić, Kalulu, Đ. Jovanović, dok su u drugom delu šansu dobili: Stevanović, Kovačević, Miličić, Živković, Stojković, Kanute, Stjepanović, Jevremović (Petković), Janković, Trifunović, D. Jovanović.

Bravo je do prednosti došao već u prvom minutu, kada je kiksnuo mladi Nikola Simić u poslednjoj liniji, nakon čega je golman Krunić lako savladan.

U 27. minutu bilo je 2:0. Akcija je išla po desnoj strani, Pečer je dobro prošao, centrirao po zemlji na drugu stativu, a tamo je Filipović zakasnio da isprati igrača i lopta je ponovo završila u mreži.

Desetak minuta kasnije usledila je i lepa akcija Partizana. Ovusu je odličnom dugom loptom uposlio Antića po levom boku, on sjajno centrirao, a povratnik u Humsku, napadač Đorđe Jovanović spretno reagovao i pogodio.

Iako su imali celo drugo poluvreme da makar dođu do izjednačenja, crno-beli nisu uspeli u tome, mada su mlađi momci koji su dobili priliku pokazali izuzetnu želju i borbenost.

- Mnoge stvari sam mogao da vidim, zato i služe ove kontrolne utakmice. Imam sada malo jasniju sliku, polako se kristališe na koga mogu ozbiljno da računam u ovom trenutku, a na koga ne. Bilo je dosta bolje drugo poluvreme, svežiji su igrači bili. Odradićemo detaljnu analizu i videćemo šta nam je dalje činiti - rekao je Aleksandar Stanojević.