27.06.2024.

17:41

Foto: FK Partizan

Sport

Treći potpis u Humskoj! Arijaga novo pojačanje Partizana!

Mladi vezista u Humsku stigao je na insistiranje trenera Aleksandra Stanojevića. Novi trener Partizana želeo je Arijaga i dok je radio u turskoj Konji, ali tek sada je uspeo da ga angažuje.

Partizan je sa Minesotom vrlo brzo dogovorio sve finansijske uslove, pa će klub inkasirati 500.000 evra obeštećenja u tri rate.

- Veoma sam srećan što sam ovde! Mislim da je zaista dar od Boga što sam došao u ovako lep grad i veliki klub sa tradicijom kao što je Partizan. Dolazim sa dosta energije i na raspolaganju sam da radim stvari na najbolji način u korist kluba. Kao igrač, smatram da sam veliki radnik koji se trudi da sve uradi ispravno - rekao je Arijaga na predstavljanju.

Informer

Kevin Arijaga

Mladi vezista istakao je i da će mu večiti derbi biti posebna inspiracija.

- Gledao sam snimke derbija i nemam sumnje da će to biti neverovatne utakmice, posebno za navijače. Verujem da su oni najvažniji za tim. Oni su dvanaesti igrač i navijači su stvarno fenomenalni - dodao je Kevin.

Informer

Kevin Arijaga

Priznao je i zbog čega je odlučio da bude član tima iz Humske.

- Odlučio sam da dođem zbog svih takmičenja, u veliki klub koji se uvek bori za važne stvari. Naravno, veoma sam zahvalan što je šef uvek verovao u moj rad. Nadam se da ću biti na nivou koji očekuje. Moja supruga je veoma srećna i ona zna da je ovo sjajna prilika za sve nas. Znamo da je potrebno vreme sada da se smestimo i naviknemo na Evropu i želimo da to uradimo što pre. Ovde je sve tako malo u poređenju sa Amerikom - uz osmeh je poručio Arijaga.

Pored dresa Minesote, Arijaga je u karijeri nastupao za Platense i Maraton u Hondurasu, a za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je 25 utakmica i postigao tri gola. Ima 26 godina i ove sezone je u MLS-u zabeležio 12 mečeva uz tri postignuta pogotka.