28.06.2024.

12:40

Foto: Peđa Milosavljević

Sport

Partizan renovirao Upravni odbor! Šestorica novih članova u Humskoj

Navijači su nezadovoljni i dalje traže ostavke svih čelnika Partizana, a u međuvremenu, crno-beli su rešili da imenuju nove članove Upravnog odbora.

Reč je o ljudi iz sveta biznisa i advokature, a prema nekim najavama, tu se neće stati. Trenutno je fokus na pripremama, stvaranju tima za novu sezonu i dovođenju pojačanja, pa se iz tih razloga malo kasni sa akcijama vezanim za rukovodstvo.

Zasad su zvanično u UO ušli: Uroš Momirović iz kompanije "Mona", Savo Bakmaz generalni direktor kompanije "Maxbet", Stevica Kujundžić vlasnik kompanije "Laptop centar", Nenad Gligorov, suvlasnik i akcionar u kompaniji "Sokerbet", Marko Pavlović savetnik ministra zdravlja u Vladi Republike Srbije i advokat Dragan Palibrk, koji je već neko vreme deo Partizana.

Kako prenosi portal "Telegraf.rs", u drugom talasu bi u klub trebala da uđu značajna imena iz sveta biznisa i sporta, koji bi objedinili celu priču.

Takođe, postoje indicije i da će doći do promena u sportskom sektoru i skautingu, kao i da će i taj deo biti osvežen nekim novim licima, koja bi ujedno preuzela brigu i o omladinskoj školi. Novi treneri mlađih kategorija su već poznati, a to su: Milan Smiljanić (omladinci), Miroslav Vulićević (kadeti) i Miloš Bogunović (pioniri).