29.06.2024.

19:48

Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Sport

Htela ga Zvezda, završio u Partizanu! Novo pojačanje u Humskoj, Jurčević potpisao na tri godine!

Najnovije, pojačanje crno-belih je Mario Jurčević. Fudbaler koji igra na poziciji levog beka potpisaće ugovor na tri godine, a stiže među crno-bele bez obeštećenja, s obzirom da je raskinuo ugovor sa Apolonom iz Limasola.

Interesantno, pre četiri godine, dok je igrao u ljubljanskoj Olimpiju, bio je i na meti Crvene zvezde. Tada je u redove crveno-belih hteo da ga dovede Dejan Stanković, ali do dogovora na kraju nije došlo, pa je Jurčević otišao u Osijek.

Informer

 

Novi defanzivac Partizana će u Srbiju da stigne u nedelju uveče, u ponedeljak ga očekuju medicinski pregledi i potpis trogodišnjeg ugovorai putovaće sa ekipom u Moskvu, gde će odigrati „bratski turnir“, na kom će igrati protiv moskovskih klubova, Dinama, trećeg jula i CSKA sedmog jula.

Jurčević je čak šest godina proveo u Olimpiji, nakon toga je usledila selidba u Osijek, a od 2023. je član Apolona iz Limasola. Odigrao je i četiri utakmice za reprezentaciju Slovenije u periodu od 2020. do 2021. godine.

Pored Apolona i Olimpije, čije je boje branio u tri navrata, igrao je kraj leve aut linije još za Osijek i Radomlje, a upisao je i četiri meča za A reprezentaciju Slovenije.

Posle Đorđa Jovanovića, Nihada Mujakića, Kervina Arijage i Ibrahima Zubaire, Jurčević je peto pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku