30.06.2024.

14:26

Foto: Starsportphoto©

Sport

Naneli opet u crno-belom dresu, ali ne u Partizanu? Odlazi još jedan ljubimac "grobara"!

Iskusnom krilnom igraču istekao je ugovor sa vicešampionom ABA lige i kako sada stvari stoje, pregovori o produžetku saradnje niti su vođeni, niti su u planu. Kako javljaju mediji sa Apenina, tu situaciju će pokušati da iskoristi Virtus iz Bolonje i ponudi ugovor jednom od najboljih stranaca u Partizanu u poslednje dve godine.

Naneli je u protekloj sezoni bio jedan od najboljih igrača Partizana, ali u finišu takmičarske godine zbog sukoba sa igračem Zvezde Stefanom Lazarevićem bio je van tima u mečevima Superlige Srbije. To je bio znak da trener Željko Obradović neće više računati na njega.

Informer

Potom su se pojavile spekulacije da će Amerikanac možda dobiti novi ugovor pod nešto lošijim finansijskim uslovima, ali kako je vreme prolazilo sve jasnije je bilo da će Džejms ipak biti u grupi igrača koji odlaze iz Humske.

Podsetimo, Partizan je ovog leta ostao bez maltene čitavog tima, pošto su klub zvanično napustili Kevin Panter, Zek Ledej, Alen Smailagić, Pi Džej Doužer, Frenk Kaminski i Mateuš Ponjitka. Što se tiče Nanelija, sada će verovatno imati mnogo ponuda, a trenutno je najkonkretniji Virtus. To znači da bi se iskusni as vratio u Italiju, pošto je tokom karijere već nosio dres Virtusovog velikog rivala, Armanija.

Podsetimo, Partizan je ovog leta doveo već jednog igrača iz italijanskog giganta, a u pitanju je Ife Lundberg, najbolji igrač Virtusa iz prošle sezone.