02.07.2024.

17:00

Foto: FK Partizan

Sport

Skandal u Partizanu! Mujakić smatra Srbe genocidnim! (FOTO)

Mujakić je u Partizan došao samo mesec dana nakon što čak 106 od 190 članica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija sa pravom glasa nije podržalo sramotnu rezoluciju o navodnom 'genocidu' u Srebrenici, koja je tada na silu usvojena u Generalnoj skupštini.


Želeo ga Stanoje


Doskorašnji fudbaler turskog Ankaragučua potpisao je ni manje ni više nego ugovor na tri godine i priključio se odmah pripremama Partizana, a trenutno je sa ekipom na turniru u Rusiji. Visoki defanzivac došao je na insistiranje novog-starog trenera Aleksandra Stanojevića. Ponikao je u klubu Sarajevu, gde je prošao kompletnu omladinsku školu kluba sa "Koševa", igrao je i za Hajduk iz Splita, a sada se doselio u prestonicu Srbije.

Informer

Time se pohvalio pre nekoliko dana, kao i njegova devojka, Turkinja Ezgi Jildiz, a Nihad je pre samo četiri godine gurnuo prst u oko našem narodu, sa kojim će sada živeti i raditi.

On je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju srebreničkog cveta, nezvaničnog simbola navodnog genocida, uz reči "nikad ne zaboraviti". Mujakić je dodao i brojku 8.372, što je navodni broj žrtava zločina.

Da sve bude još bizarnije, po dolasku na pripreme u Sloveniju, Mujakić je izjavio za klupski sajt da je porodica presrećna što je došao baš u Partizan.

- Porodica je sjajno prihvatila što sam zaigrao za Partizan. Govorili su mi da potpišem jer ću im biti blizu, moći ćemo da se viđamo i za njih je to najveći uspeh. Prijatelji takođe, jer je u Turskoj malo nezgodno za posete, mora da se putuje ceo dan da biste stigli na destinaciju i sada su svi srećni što će moći da dođu na mečeve i što ćemo se češće viđati - rekao je Mujakić.

Ovim povodom kontaktirali smo i sa generalnim direktorom kluba Milošem Vazurom, koji se sve vreme pravio lud i izbegavao da prokomentariše Mujakićevu objavu, potencirajući činjenicu da je napisana pre četiri godine.

Informer

Miloš Vazura

"Ne spominje se genocid ili ja ne znam da čitam? Piše "nikad ne zaboraviti". Ne spominje dečko genocid, tako da ne želim to da komentarišem", napisao nam je Vazura na Vocapu jer nije u državi, uprkos tome što smo mu objasnili šta simbolizuje cvet na Mujakićevom profilu i kao celokupan baner i broj napisan ispod.


Srbin ga pozvao


Zanimljivo je da je Nihad prošlog novembra debitovao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Tada je pun ponosa govorio da mu je ostvarenje sna što će predstavljati svoju zemlju, a to mu je omogućio ni manje ni više nego Savo Milošević, bivši srpski reprezentativac, tada selektor BiH.