Autor: Informer.rs

03.07.2024.

12:48

Foto: Informer/Instagram

Sport

Danilo napiši knjigu, izdržao si stvari koje ja nikada ne bih! Oglasila se Ivana Anđušić posle muževog odlaska!

Čekao je danima nekadašnji reprezentativac Srbije da vidi u kom pravcu razmišljaju Željko Obradović i ljudi iz Partizana ovog leta i kada je shvatio da neće biti u planovima iskusnog stručnjaka, odlučio je da prihvati ponudu Dubaija, kluba koji će debitovati u ABA ligi.

Ivana, njegova lepša polovina i uspešna srpska strelkinja, objavila je sliku na kojoj je bračni par nasmejan uz naslednike koji su u crno-belim bojama, uz emotivnu poruku kojom je poželela sreću suprugu u nastavku karijere.

"Porodica je naša snaga, jer drugačije ne bismo prebrodili sve ovo. Radio si sa najboljim srpskim trenerima, osvojio ABA ligu sa klubom čiju ljubav i vernost si pokazao vrativši se treći put, iako nije uvek bilo sve sjajno. Ali, to je materijal za neku knjigu, koju bih jako volela da napišeš. Izdržao si stvari koje ja, kao uspešan vrhunski sportista nikad ne bih, ali i nagrađen ljubavlju dece koja te toliko prate i podržavaju - dokaz je i tvoj prvi košarkaški kamp! Odlaziš čistog obraza i podignute glave, jer tako si vaspitavan. Vreme je za novi list i da uživaš u ostatku svoje karijere. Volimo te debeli, za nas si najveći borac na svetu!", stoji u opisu Ivanine objave na Instagram profilu.

Iskusni as završio je treći mandat u Partizanu koji je obeležilo osvajanje ABA lige prošle sezone.

Anđušić je u Evroligi imao relativno sporednu ulogu, a epizodne role upotpunio je sa prosečnih 5,5 poena, dok je u regionalnoj ligi imao nešto više prilike da pokaže šta zna.