05.07.2024.

12:31

Foto: FK Partizan

Sport

Marković nije teže povređen! Kapiten Partizana biće spreman za duel sa CSKA

Kapiten crno-belih je tokom drugog poluvremena dobio jak udarac, držao se za skočni zglob, a lekarska ekipa mu je ukazala pomoć na terenu. Međutim, kada se vratio u igru, mladi defanzivac je nastavio da hramlje, pa trener Aleksandar Stanojević nije želeo ništa da rizikuje i odmah ga je zamenio.

Iako je u prvi mah bilo straha i zebnje da nije nešto ozbiljnije u pitanju, dileme su vrlo brzo otklonjene. Marković je normalno odradio trening sa ekipom, tako da neće odsustvovati duže sa terena. Štaviše, trebalo bi da bude u kombinaciji za startnih 11 za drugu utakmicu u Moskvi, protiv CSKA, koja je zakazana za nedelju.

Stub odbrane "parnog valjka" je minulu sezonu završio ranije zbog problema sa koleno, koje je i operisao tokom letnje pauze. Odradio je period rehabilitacije i počeo da trenira punom parom čim su počele pripreme, pa će u narednoj sezoni činiti štoperski tandem sa novajlijom Nihadom Mujakićem.

Informer

Sveta Marković nije teže povređen

Inače, crno-beli su pred put u Rusiju ostali bez mladog desnog beka Milana Roganovića (18), koji je povredio koleno. On je bio planiran za startnog bonusa, trebalo je na turniru da se uigrava sa ekipom, ali je ostao u Beogradu kako bi išao na terapije.