05.07.2024.

15:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Nema mira u Humskoj! Navijači Partizana na stadionu, traže sastanak sa članovima Upravnog odbora

Bura u fudbalskom klubu Partizan se ne stišava, a na pomolu je nova epizoda sukoba na relaciji uprava - navijači!

Poznato je da najvernije pristalice crno-belih, one sa južne tribine, tokom cele prošle sezone nisu dolazile na domaće utakmice, one koje su igrane u Humskoj, što je bio njihov vid bojkota protiv aktuelnih funkcionera.

Tražili su da fotelje napuste svi, počev od predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, zbog toga su organizovali i dve velika protesta na ulici, tačnije u samom centru Beograda.

Prvi skup je održan sredinom avgusta prošle godine, a drugi nedavno, pre dvadesetak dana. Prethodno su "grobari" objavili i apel za spas Partizana, koji je potpisalo ukupno 79 bivših igrača i trenera.

Zahtevi su bili jasni - smena kompletnog rukovodstva. Čak su najavili i podnošenje krivičnih prijava protiv čelnika, zbog, kako su naveli, malverzacija i finansijskog urušavanja kluba.

Sada su navijači "parnog valjka" otišli i korak dalje. Pojavili su se danas na stadionu i insistirali da prisustvuju sednici Upravnog odbora.

Tom prilikom su tražili da razgovaraju sa starim, ali i sa novim članovima saziva, pošto je pre nekoliko dana najavljeno da će u klub ući nova lica. To su Uroš Momirović iz kompanije "Mona", Savo Bakmaz generalni direktor kompanije "Maxbet", Stevica Kujundžić vlasnik kompanije "Laptop centar", Nenad Gligorov, suvlasnik i akcionar u kompaniji "Sokerbet", Marko Pavlović savetnik ministra zdravlja u Vladi Republike Srbije i advokat Dragan Palibrk.