06.07.2024.

14:36

Foto: Starsportphoto

Sport

Izraelci tvrde: Avramoviću porodica ne da u Makabi!

Prema najnovijim informacijama iz izraelskih medija, porodici Avramović predstavlja problem ratno stanje u Izraelu i male su šanse da Aleksa uhlebljenje nađe u toj zemlji!

Kako javlja "Sport 5", as Partizana ne želi da dođe u Tel Aviv zbog bezbednosne situacije u zemlji, dok tamošnji najčitaniji portal "One" piše da je Aleksina prorodica ta koja se protivi prelasku.

Informer

Iako je Avramović navodno usmeno dogovorio dolazak u Makabi, porodica mu je savetovala da još jednom razmisli o svim ponudama koje ima na stolu. Jasno je kao dan da ostanak u crno-belom taboru kod Željka Obradovića nije opcija, a iako ljubimac "grobara" ima ugovor na još jednu sezonu pitanje je dana kada će zvanično biti objavljeno da napušta klub.

Informer

Nije tajna da je Avramović već viđen kao zamena za Lorenca Brauna, ali problem u kojem se našao Aleksa kvari priču izraelskom velikanu.

Informer

Podsetimo, do sada su ekipu Željka Obradovića napustili Kevin Panter koji je otišao u Barselonu, Zek Ledej je pojačao Armani, Alen Smailagić je potpisao za Žalgiris, Pi Džej Doužer je novi igrač Minesote, Frenk Kaminski, Uroš Trifunović i Mateuš Ponjitka i dalje nemaju klub, dok je Danilo Anđušić stigao u Dubai. Ognjen Jaramaz je blizu CSKA.