07.07.2024.

14:10

Foto: Starsportphoto©

Sport

Aleksa Avramović o odlasku iz Partizana: Ne zanima me šta će biti sa klubom!

Avramović je trenutno sa nacionalnim timom Srbije na pripremama za Olimpijske igre u Parizu, a sinoć je imao veliki doprinos u pobedi nad Holandijom, pošto je postigao 15 poena uz čak pet ukradenih lopti. Kako sam kaže, sada je potpuno fokusiran na obaveze u dresu "orlova", iako njegov klupski status nije do kraja razrešen.

Aleksa ima ugovor sa Partizanom, ali sve više informacija ukazuje na to da on neće biti deo ekipe naredne sezone, kao i da brojni klubovi žele da ga angažuju. U intervjuu za "Meridian sport" Avramović se upravo dotakao svog statusa i kako kaže, u ovom momentu mu klupska karijera nije prioritet.

Ne zanimaju me te priče, 300 odsto posto sam fokusiran na reprezentaciju. Šta će biti sa klubom, to me ne zanima. U smislu da me u ovom trenutku ne dotiče. Šta bude, biće - poručio je Aleksa.

Informer

Momak iz Čačka posebno je motivisan kada igra za nacionalni tim, što potvrđuju i njegove izjave nakon dve prijateljske provere sa Holanđanima.

- Dobro smo odradili ove dve probe, naučili smo dosta iz toga. Čini mi se da smo drugu utakmicu igrali sa većim intenzitetom nego prvu. U smislu da smo povećali broj tih presečenih lopti, što nam je donelo dosta lakih poena. U narednoj nedelji nas čeka taj meč sa Francuskom, pa ćemo se onda u završnoj sedmici u Abu Dabiju sresti sa Australijom i SAD, za kraj sa Japanom, tu u Areni, pred našom publikom - dodaje Avramović.