08.07.2024.

13:24

Foto: Starsportphoto

Sport

Vazura iskreno za Informer! Siguran sam da ni u Zvezdi ne znaju šta hoće!

Informeru je potvrđeno da šampion Srbije danas podnosi zahtev Fudbalskom savezu Srbije da mu bude priznata titula iz 1986. godine!

Ova vest je podigla veliku prašinu u srpskom fudbalu kojem ne manjka skandala, a Miloš Vazura je za sve saznao iz medija, baš kao i, kako kaže, ljudi iz FSS-a. 

- Moram da vidim šta su tačno podneli i da sve bude zvanično, razumite me, a onda će naš tim adekvatno reagovati. Mislim da ni gospodin Mijailović ne zna zbog čega se šalje taj zahtev i šta tamo piše, pitajte ga. Juče sam pričao i sa nekim ljudima iz FSS-a i oni su iz medija saznali za sve- poručio je za Informer dikretkor Partizana.

Informer

Dotakao se jedan od čelnika crno-belih i najave iz FSS-a, da će u narednoj sezoni svi klubovi morati da imaju u startnim postavama dva igrača mlađa od 22 godine (tačnije 1. januara 2002. godine), posebno jer su crno-beli stava da je predlog o povećanju broja bonus igrača upućen prekasno.

- Debelo su zakasnili za to, tamo se ne zna ko šta radi! Videćemo šta će biti od svega, pa ćemo se oglasiti i tim povodom -  zaključio je Miloš Vazura.