Autor: Informer.rs

17.07.2024.

13:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Vazura: Zvezda ima ogroman budžet, borićemo se za pošteno suđenje (VIDEO)

Crno-beli predvođeni novim-starim trenerom Aleksandrom Stanojevićem počinju u petak takmičenje u Superligi Srbije protiv Napretka iz Kruševca (21.00), a Vazura kaže da klub iz Humske ima najviše ciljeve.

- Kao i uvek Partizan ima najviša očekivanja i ciljeve. Partizan uvek ide na osvajanje titule, zato smo doveli Stanojevića koji zna kako se to radi. Nadam se da ćemo se boriti do kraja sezone. Naš glavni protivnik ima ogroman budžet, neće biti lako, ali obećavamo da će ekipa dati 100 odsto. Borićemo se svim putevima da prvenstvo bude pošteno i verujem da će biti, to nam je najbitnije - kaže Vazura.

Osvrnuo se potom direktor na pojačanja, ali i dolazak Stanojevića treći put na mesto trenera.

- Ono što je bilo do nas, do uprave, je da dovedemo najboljeg trenera kojeg smo mogli. Svaki navijač Partizana treba da bude zadovojan dolaskom Stanojevića, imamo čvrst ugovor sa njim na tri godine. Što se tiče pojačanja, ispunili smo za sada sve želje sportskog sektora i njegove lične. Niko nije otišao, Baždar sutra ide u Saragosu da prođe preglede i ozvaniči svoj prelazak. Ceo tim je sačuvan i došlo je osam igrača - dodaje Vazura.

Informer

Doveli mu sve koje je tražio: Aleksandar Stanojević

Naglašava Vazura da će od rezultata u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva 23. i 31. jula zavisit mnogo toga.

- Najbitnije su evropske utkamice, mada, poznajavući Stanoja, a rekao je i sam, da ga sada ne zanima Kijev, već Kruševac. Nadam se da ćemo dobro početi sezonu, najbitnije za finansije i igrački kadar je Evropa. Imamo šansu da igramo sva tri takmičenja, nadam se najboljem, koliko je moguće videćemo. Dinamo je favorit, ali ako se desi da pobedimo automatski smo u Ligi Evrope i moći ćemo da nastavimo sa dovođenjem igrača. Imamo i prioritet igrača koje treba da prodamo, koje Stanojević ne planira - kaže generalni direktor kluba iz Humske.

Informer

Vazura sa saradnicima

Vazura nije hteo da priča o sagi sa bonus igračima u Superligi, a za kraj je samo prokomentarisao šromene u Upravnom odboru.

- Došlo je do promena u UO, Momirović je jedan od njih, šestorica novih članova je došlo, a Miralem Sulejmani u skauting službu. Promene će se nastaviti, doći će još ljudi u UO - zaključio je Vazura.