18.07.2024.

09:28

Foto: profimedia

Sport

Partizan se ne šali! "Parni valjak" krenuo po Srbina iz Italije!

Voleli bi iz beogradskog kluba da angažuju mladog igrača i pozajme ga od Palerma, koji je pre godinu dana platio Padovi 3.000.000 evra za njegove usluge, javlja Mozzart sport.

Ukoliko ne prođe ideja o pozajmici, druga opcija je otkup ugovora, a ne čudi što su crno-beli toliko zagrizli za Vasića, jer je u pitanju talentovani ofanzivac koji je rođen u Italiji, prve fudbalske korake je učio upravo u Padovi, a nosio je dres mlade reprezentacije Srbije tri puta. 

Informer

Pošto je Samed Baždar otišao u Saragosu, želja je da upravo Vasić nadomesti njegov odlazak, a još jedan plus za ljude iz Humske je to što bi eventualno pojačanje konkurisaalo za bonusa u timu koji će ove sezone sa klupe voditi Aleksandar Stanojević. 

Vasićeva želja je da dobije veću minutažu nego što je imao prošle sezone, pošto je za italijanski klub odirgao 20 utakmica, ali je proveo samo 764 minuta na terenu. Uglavnom je čekao priliku sa klupe, a ni sreća mu nije bila saveznik jer ga nisu zaobišle ni povrede.

Informer

Čelnici FSS-a su primetili na vreme da ovaj momak ima talenat, a sa obzirom na to da je dete Srba iz Banjaluke, uspeli su da ga "nagovovre" da igra za mladu reprezentaciju Srbije, a ako se dokaže u dresu Partizana, ne bi bilo iznenađenje da se nađe i na spisku selektora Dragana Stojkovića, koji je rešio da podmladi nacionalni tim.