Autor: S. M.

18.07.2024.

11:14

Foto: Starsportphoto©

Sport

Partizan je doveo 11 pojačanja, a evo kada ćete saznati koja! Ostoja najavio revoluciju

Kako objašnjava, klub je doneo takvu odluku zbog previše nagađanja i neproverenih informacija.

- Posle objavljivanja prva tri pojačanja, Nilikine, Lundberga i Vanje Marinkovića, kao klub smo doneli odluku da od tog trenutka postupimo drugačije. U ovom trenutku, klub ima 11 novih igrača u odnosu na prošlu sezonu i očekujemo još nekoliko pojačanja do početka priprema. Međutim, usled neverovatno velikog broja nagađanja, neproverenih informacija i tek ponekih tačnih informacija koje su se u javnosti pojavile u vezi sa igračima koji dolaze u Partizan, doneli smo odluku da budemo drugačiji i da pojačanja objavimo pred početak priprema na potpuno drugačiji način.Već sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da ćemo biti konkurentni svim timovima u Evropi i da ćemo se boriti za velike ciljeve - kaže Mijailović za Mozzart Sport.

Nije poznati biznismen otkrio detalje, već samo nagovestio kako će to otprilike izgledati uoči priprema koje počinju 20. avgusta.

Biće to nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu nas širom sveta i prepoznaju. Novi spektakl u organizaciji našeg kluba i nešto što naši navijači zaslužuju. Ništa novo neću reći ako ponovim da je Partizan uvek bio avangarda i da je postavljao neke standarde koje su drugi sledili. Pogledajte samo koliko utakmica i turnira na otvorenom se sada organizuje nakon naše utakmice na Tašmajdanu. A i ove godine ćemo učiniti nešto slično, ali na drugoj lokaciji - zaključio je Ostoja.