18.07.2024.

18:31

Foto: FK Partizan

Sport

Sjajan gest asa Partizana! Saldanja posetio bolesnog dečaka Viktora (VIDEO)

Dečak Viktor Miletić je ovih dana jedna od glavnih tema u Srbiji, nažalost, zbog teške bolesti sa kojom se bori. Trenutno se nalazi na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić", a njegova velika želja bila je da upozna Mateusa Saldanju, jednog od najboljih fudbalera Partizana.

Danas mu je ta želja i ispunjena. Brazilac je bio u bolnici, u poseti malom Viktoru, koji nije krio oduševljenje što je imao priliku da upozna svog ljubimca. Vratio mu se osmeh na lice, dobio je dres i slikao se sa Saldanjom, pa je makar na kratko zaboravio na probleme.

Informer

Viktor Miletić i Mateus Saldanja

Međutim, Viktoru treba i naša pomoć. Njemu je 2024. godine dijagnostikovan maligni tumor u maloj karlici i suspektne metastatske promene u parakavalnim limfnim čvorovima i dufuzno manjim promenama u plućima, prema CT nalazu. Potreban mu je novac za lečenje, a suma koja mora da se skupi je 54.407.000 dinara!

"Molimo sve one koji pogledaju snimak na našim društvenim mrežama da pošalju SMS poruku, 60 na broj 3030. Danas se svi borimo za jedno, za Viktorov život. Mi smo ga iznenadili i ispunili prvu želju, sada je red na vas. Hvala vam", poručili su iz Partizana.