19.07.2024.

09:38

Foto: Starsportphoto

Sport

Napadač Partizana grmi: Znamo sve šta se dešava! Ovo su nenormalne stvari, ali košarkaši su dokazali....

Povremeni reprezentativac Srbije Đorđe Jovanović (25) predstavljen je prošlog meseca kao prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu, a sada je dete kluba istaklo da veruje da klub iz Humske može da se izdigne iznad problema i "nenormalnih" stvari.

- Smatram da sezona može da donese mnogo, Partizan je veliki klub i veliki brend, koliko god bio u nekim problemima. Navijači žele da se vrati titula. Svi prate Partizan, cela Evropa ga ceni i mislim da bi nam zbog toga dobra sezona mnogo značila. Ova ekipa mora da se drži zajedno cele sezone, da budemo kao jedan i onda da vidimo da li je to dovoljno da budemo u borbi i da uzmemo titulu. Želja svih nas u klubu je da se ta titula vrati kod nas jer je dugačak period od sedam godina... Koliko god bilo teško, znamo svi gde igramo i šta se sve dešava. I ova najskorija dešavanja... Ne interesuje me, ne bih ni pričao o tome ali eto, to su neke čudne i nenormalne stvari. To je samo potvrda gde igramo i protiv čega se borimo. Mislim da se sve može, košarkaški klub je pokazao da može da se uzme titula koliko god bilo teško - poručio je Jovanović za Mondo.

Informer

Momak rođen u Leposaviću je prve fudbalske korake učio u Partizanu i ne krije sreću što je ponovo u voljenom klubu.

- Sada sam u klubu koji volim, pa je sve pozitivno i dobro. Mesec dana smo se spremali, sad je vreme da vidimo gde smo. Kad asam ušao u prvi tim, ja sam bio na sedmom nebu. Da nosim dres Partizana, da igram ovde, pred navijačima... Meni je to bio san odmalena. To mi je bio glavni utisak, ali to sam prošao u prvom mandatu, sada sam dosta stariji i zreliji. Mislim da je velika razlika između onog i ovog mandata - poručio je bivši igrač Lokerena, Kadiza, Čukaričkog, Bazela i Makabija iz Tel Aviva.