20.07.2024.

13:16

Foto: Foto: Starsportphoto, Zoran Sinko, Peđa Milosavljević

Sport

Lalatović grmi: Stanojević je najbolji srpski trener! Vazura, Vazurkice... vadi pare, pun si kao brod!

Poznato je da se Lalatović nikada nije libio da kaže sve što misli, a vodeći se parolom "što na um, to na drum" obratio se i čelnicima kluba iz Humske.

"Partizan mora još da se pojača. I dalje im nedostaje stub odbrane kao prošle godine. Mora to Stanoje da dovede. Da sam na njegovom mestu, doveo bih Đakovca. On je moj ljubimac.. Veoma ga cenim. Evo moje poruke za Vazuru: Dovedi Stanojeviću Đakovca! Dakle, ovako, da me bolje čuje - Vazura, Vazurko, Vazurkice, pun si kao brod, vadi milion i po evra i dovedi Stanoju Đakovca. Prodali su Baždara za 3,5 miliona evra, neka čoveku dovedu top igrača. I ostaće im još dva. Stanojević ima snagu, najveće je ime u Partizanu. Neka naredi da mu dovedu Đakovca", rekao je Nenad Lalatović u intervjuu za Mozzart sport.

Informer



Čovek koji je vodio veliki broj klubova u Superligi Srbije smatra da je Aleksandar Stanojević najbolji trener u srpskom fudbalu.

- Pa on je osvojio 98 bodova, a nije pobedio derbi… Bolestan sam za Zvezdom, pa bolje da prećutim neke stvari. Voleo bih da Zvezda stalno uzima titule, samo nekada na teži način. Što se Saleta tiče, znam kako mu je. Daje sebe do srži, uvek je na 200 odsto. Svi su protiv njega, kao i protiv mene. On nervira ljude jer se bori za svoj klub, kao što ja to radim. On je najveće pojačanje Partizana i mnogo mi je drago što se vratio u srpski fudbal. Daj Bože da u našoj ligi ima više Stanojevića i više Lalatovića... A ne ovi novi treneri što se pojavljuju kao imaju fakultete, što se lepo izražavaju i klimaju glavom. Ponavljam, drago mi je što se vratio. Partizan će ove sezone biti dobar, mada je i kod Duljaja bio dobar. Njemu posebnu zahvalnost dugujem jer je prvi trener koji je javno apelovao na navijače Partizana da me ne vređaju. I moram da priznam, manje su me vređali. Apsolutno se ne ljutim na njih, nastavićemo našu bitku kada se ja vratim u ligu. Oni po Dorćolu pokazuju ozbiljno poštovanje prema meni, proveli smo noći neke zajedno. I ja znam da bi oni voleli da sam ja njihov. Znaju da sam ih pobedio tri puta za mesec dana, to oni dobro znaju - rekao je Lalatović.