20.07.2024.

19:47

Foto: FK Partizan

Sport

Problem manje u Humskoj! Fudbaler Partizana uspešno operisan (FOTO)

Kroz težak period prošao je Marko Živković od dolaska u Partizan, posebno prethodne sezone budući da nije bio u planu trenera Igora Duljaja, a potom ni Alberta Nađa. Ipak, tokom priprema u Rusiji novi šef struke - Aleksandar Stanojević, rešio je da mu ukaže šansu. Nažalost, usledio je novi peh pošto je tokom kontrolne utakmice protiv CSKA Živkoviću stradalo koleno. 

Da nešto nije kako treba sa kolenom Partizanovog beka videlo se već u prvom poluvremenu budući da se nekoliko puta žalio na bolove. Ipak, želeo je da nastavi utakmicu, a kada je zatražio izmenu postalo je jasno da nešto nije kako treba. Odmah je Živković poslat na pregled, ustanovljeno je pucanje ligamenata i iskusni defanzivac danas je operisan. 

Izvesno je da Živkovića na terenu neće biti tokom čitave jeseni zbog čega je Partizan hitno morao da reaguje i angažuje dva pojačanja na poziciji desnog beka. Iz Vojvodine je doveden Vukašin Đurđević iz Voždovca, ali i Milan Lazarević iz Vojvodine. 

Sinoć je protiv Napretka prednost dobio nekadašnji defanzivac "zmajeva" pre svega zbog činjenice da se računa kao bonus u sastavu Partizana. Ostavio je Đurđević sjajan utisak i sve su prilike da će po desnoj strani dejstvovati i protiv kijevskog Dinama na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.