23.07.2024.

21:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Odbrana se raspala... Crno-beli primili tri gola za pet minuta! (VIDEO)

Daleko bolje delovo je Dinamo na startu meča protiv Partizana, ali su do vođstva prvi stigli crno-beli. Mateus Saldanja matirao je Buščana sa bele tačke i doneo prednost vom timu, no, to nije sprečilo četu Oleksandra Šovkovskog da već do poluvremena dođe do preokreta. 

Pre meča bilo je jasno da će Šaparenko predstavljati najveću opasnost po gol Partizana. Bili su crno-beli fokusirani da zaustave nalete mladog Ukrajinca, ali to ga nije sprečilo da magičnim golom u 40. minutu najavi preokret svog tima. 

Ništa Jovanović nije mogao kada se Šaparenko namestio i "skinuo paučinu" sa njegovog gola. Posle samo 100 sekundi Ukrajinci su poveli... Arijaga je komplikovao u svom kaznenom prostoru, loptu doturio do Kalulua, ovaj je prosledio Mujakiću, pokušao je štoper Partizana da je izbaci daleko od gola, ali je ona "sela" na volej Brašku za 2:1. 

Potpuno je potonula ekipa Partizana nakon što je domaćin preokrenuo rezultat, a poslednji udarac u prvom poluvremenu crno-belima zadao je Karavajev. Bek Dinama bio je krivac za penal posle kog su gosti poveli, ali se u sudijskoj nadoknadi iskupio i duplirao prednost svog tima.