27.07.2024.

22:34

Foto: Starsportphoto

Sport

Stanojevićeva poruka sa Uba: Moramo da se iskupimo, imali šansu ili ne!

Nakon debakla u Lublinu fudbaleri Partizana morali su na "reset" protiv Jedinstva iz Uba. Strahovali su crno-beli kako će poraz od kijevskog Dinama uticati na ekipu, ali dobra vest je da se sa stadiona "Dragan Džajić" četa Aleksandra Stanojevića vraća sa tri boda. 

Partizan je ubedljivo slavio protiv debitanta u superligaškom karavanu - Jedinstva, a trener raduju i dva gola Đorđa Jovanovića koji se letos vratio u Humsku. 

- Zadovoljan sam kako smo igrali, bili smo dinamični, stvarali šanse, u divnom ambijentu. Hvala navijačima, bili su uz nas i sve vreme nas sjajno bodrili. Čestitam igračima. Sve je bitno, jer smo mi Partizan. Moramo da igramo dobro, da se iskupimo, da radimo. Svaka utakmica je važna, bez obzira da li imamo šanse ili ne - poručio je Stanojević. 

Jedinstvo je u prva dva kola u Superligi Srbije pretrpela identične poraze od večitih rivala. Naravno, nemaju na Ubu mnogo razloga za zadovoljstvo, ali su svesni da će bodove imati priliku da traže protiv rivala sličnog kvaliteta. 

- Ubedljiv poraz, ali moramo dalje. Partizanu čestitke na zasluženoj pobedi. Moramo dalje, nama tek sad predstoji borba za bodove - poručuje Slaven Kovačević, asistent Ivana Radovanovića.