31.07.2024.

15:44

Foto: FK Partizan

Sport

Stanojević trlja ruke! Žoao stigao u Humsku, pa zapretio Zvezdi!

Osmo pojačanje u ovom prelaznom roku stiglo je u Humsku, pa je Aleksandar Stanojević dobio sjajne vesti pred večerašnji okršaj sa Dinamom iz Kijeva (20.00, RTS 1, Arena premijum 1).

Partizan se isprsio i iskeširao 1.400.000 evra Sporting Kristalu iz Perua, uz 15 procenata od naredne prodaje, a igrač zadužio dres sa brojem 20.

Odradio je momak rođen u Limi prvi trening u Sportskom centru „Zemunelo“ i od sutra će biti na raspolaganju stručnom štabu crno-belih.

- Najviše mi se dopalo to što je Partizan kub sa tradicijom i sa velikim brojem trofeja. Posebno mi se dopada veliki broj navijača za koje sam čuo da su neverovatni, jedva čekam da izađem na teren. Gledao sam snimke i slušao o večitom derbiju, znam da me čeka neverovatna atmosfera i intenzivan fudbal. Uzbuđen sam što ću biti deo toga i daću sve od sebe da timu donesem pobedu u derbiju -  zapretio je Grimaldo Crvenoj zvezdi na predstavljanju.

Nahvalio je sebe i obećao da će dati maksimum u srpskom klubu.

- Krilni sam igrač koji uvek pokušava da ide napred i stvara šanse za gol. Brz sam, volim da driblam, a takođe sam i timski igrač. Partizan je veliki klub i mi imamo odgovornost da pobedimo u svakoj utakmici koju odigramo. Daću 100% u svakoj utakmici da ostvarim ciljeve kluba, rekao je Grimaldo.