12.08.2024.

16:20

Foto: AP/Photo

Sport

Poznato kada Obradović i drugačiji Partizan počinju pripreme za narednu sezonu!

Navijačima, ali i stručnom štabu crno-belih ostao je gorak ukus od prošle sezone koja je okončana bez osvojenog trofeja. Zbog toga je "parni valjak" odradio kompletan remont i u potpunosti izmenio igrački kadar.

Ekipa novih imena i novog identiteta počinje sa radom pod palicom popularnog Žoca za samo sedam dana, tačnije 19. avgusta. Deo priprema odradiće na Kopaoniku, kao i prošle godine, a da se oprobaju u "živoj" igri imaju nešto kasnije na turnirima u Atini i Siciliji.

Informer

Sledeće sezone novi crno-beli

U tom periodu se očekuje i ozvaničenje tima, pošto je klub do sada potvrdio angažman samo trojice igrača: Vanje Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikine.

Međutim, mnoogo je onih koji su već viđeni u Humskoj, ali nisu još uvek predstavljeni.

Potvrda se samo čeka na potpis Arijana Lakića, Sterlinga Brauna, Karlika Džounsa, Duana Vašingtona, Maria Nakića, Isaka Bonge, Ajzee Majka, Tajrika Džonsa, Brendona Dejvisa, Mitra Bošnjakovića i Alekseja Pokuševskog.

Informer

Novi adut Parizana - Ife Lundberg

Podsećamo, prošlogodišnji kapiten Kevin Panter je otišao u Barselonu, Zek Ledej se vratio Armaniju iz Milana, Alen Smailagić će se oprobati u Kaunasu u dresu Žalgirisa, Danilo Anđušić je deo ambicioznog Dubaijevog projekta, dok su Džejlin Smit i Mateuš Ponjitka zajedno pojačali Bašahšehir. 

Aleksa Avramović naredne sezone neće igrati u Evroligi, pošto je potpisao za CSKA, a sredinu je promenio i Pi Džej Doužer, kog je Minesota vratila na parkete NBA lige.

Naravno, ostaje da se vidi razrešenje situacije sa Brunom Kaboklom, a deluje da bi u interesu obe strane bilo da se Brazilcu pronađe novi klub.