13.08.2024.

07:00

Foto: FK Partizan

Sport

Čuveni napadač razočaran stanjem u Humskoj! Partizan nema ko da odbrani!

Ogorčenje aktuelnim stanjem u Humskoj ne jenjava! Posle prvog kiksa u domaćem prvenstvu svi su burno reagovali, samo ne oni koji treba to da urade i odbrane klub - aktuelni čelnici!

Crno-beli su u nedelju veče podelili bodove sa IMT-om u 4. kolu Superlige, odigrali samo 0:0, ali sve je ostalo u senci događaja u finišu meča. Aktuelni srpski viceprvak je u 86. minutu postigao pogodak preko Ksandera Severine, utrčali su tada svi iz tabora Beograđana na teren da proslave, a onda je usledio šok.

Glavni sudija Marko Ivković dobio je signal iz VAR sobe da pogleda snimak i ubrzo nakon toga odlučio je da poništi gol. To je izazvalo ogromno nezadovoljstvo kod gostiju, a najratoborniji bio je trener Aleksandar Stanojević, koji je zbog toga isključen, dok je Bibars Natho dobio žuti karton.

Razlog za ovakvu odluku arbitra iz Lajkovca bilo je igranje rukom kapitena "parnog valjka" Svetozara Markovića u začetku akcije. Međutim, na snimku se vidi da je, pre mladog štopera, lopta u ruku pogodila i igrača IMT-a. Sudijski ekspert Raka Đurović javno je objavio da je ovo bila greška i da je Partizan oštećen, ali apsolutno niko iz uprave se nije još oglasio!?

Informer

Aleksandar Stanojević pocrveneo u Zaječaru

Zbog toga su, po ko zna koji put, besni navijači crno-belih, koji su i na društvenim mrežama osuli drvlje i kamenje po rukovodstvu. Da nešto debelo ne štima na Topčiderskom brdu, smatra i bivši prvotimac Dragan Isailović (48).

- Verujte mi da ne smem ni da gledam Partizan. Teško mi pada sve ovo. Situacija nije nimalo laka. Igrači kada izgube poverenje u upravu, onda to izražavaju i na terenu. To je i jedna vrsta straha, jer razmišljaju šta će biti s njima. Klub je kao porodica, a kada roditelji ne odrade svoj posao kako treba, ne daju pravi primer, onda je teško vaspitati decu - kaže Isailović u razgovoru za Informer.

Informer

Dragan Isailović

Čuveni napadač bio je, zajedno sa bivšim igračima i trenerima, među potpisnicima "Apela za spas", koji je imao cilj da sruši aktuelno rukovodstvo i da se bira kompletno nova uprava.

- Partizan je institucija, uvek je funkcionisao kao familija. Sada toga nema. Ako ne osvajaš trofeje, ne možeš ni da budeš konkurentan u Evropi, da dovedeš jake sponzore, kvalitetna pojačanja, vratiš navijače na tribine... Onda nema napretka, sve je to povezano. Ako već ovi što sede u foteljama ne znaju, neka bar prepišu od košarkaškog kluba, to im je pravi recept - poručuje Isailović iz Španije.

Informer

Fudbaleri Partizana

Centarfor kojeg "grobari" posebno pamte po golovima Crvenoj zvezdi, ali i Kroaciji u Beogradu, 

- Partizan mora da se voli, za njega se ne navija. Tako mora da se oseća svako ko je u klubu. Da su onih godina hteli, ja bih ceo život ostao u Humskoj, ne bih nigde mrdnuo. Za mene postoji samo jedan tim na svetu i to su crno-beli - zaključuje Isailović.