14.08.2024.

10:02

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezdino dete ide u Partizan!? Skoro pola života bio u Ljutice Bogdana...

Ljudi iz Humske su zagrizli za momka koji je celu karijeru u srpskom fudbalu, a u poslednje vreme blista u dresu Čukaričkog. 

Ruku na srce, prva želja Partizana je bio Ifet Đakovac iz TSC-a, ali kako trenutno stoje stvari, vezista koji je fudbal učio u Ljutice Bogdana, gde je proveo 10 godina, uskoro će se staviti na raspolaganje Aleksandru Stanojeviću, treneru crno-belih.

Informer

Kovač je nakon izlaska iz mlađih kategorija 2018. godinu proveo na pozajmici u IMT-u, da bi igrač tima sa Banovog brda postao u januaru 2019. godine.

Za stabilnog superligaša odigrao je 183 utakmice, postigao 20 golova i upisao 14 asistencija, a nosio je i dres U17, U19 i U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Informer

Vrednost igrača na transfermarketu iznosi 2,5 miliona evra, ali nije poznato koliko će crno-beli, ukoliko dođe do konačnog dogovora, platiti obeštećenje za vezistu, jer ga sa Čukom vezuje ugovor do narednog leta.

Partizan u četvrtak od 20.30 u Luganu očekuje revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon što je švajcarski tim slavio u Humskoj prošlog četvrtka rezultatom 1:0.