14.08.2024.

22:23

Foto: Starsportphoto

Sport

Kaboklo iz Partizana ide u NBA?! Jedan tim je posebno zagrizao da ga dovede

Odlične partije Bruna Kabokla (28) na Olimpijskim igrama u Parizu nisu prošle nezapaženo. Iako je on tokom samog turnira izjavio da bio voleo da ostane u Partizanu, sa kojim ima aktivan ugovor na još godinu dana, sva je prilika da će ipak doći do rastanka.

Portal "Mocart sport" objavio je danas da se iskusni centar neće pojaviti na predstavljanju novog tima "parnog valjka", koje je zakazano za ponedeljak veče, a večeras iz Sjedinjenih Američkih Država stižu nove informacije.

Naime, novinar Kris Fedor, koji prati Klivlend, otkrio je da su Kavalirsi oduševljeni Kaboklovim igrama na OI i da ozbiljno razmišljaju da ga angažuju.

- Izvor blizak klubu mi je otkrio da su skauti pomno pratili partije Brazilca. Još nije potpisao ugovor, ali zanimljiv im je - rekao je Fedor za podkast "Wine and Gold Talk".

Informer

Bruno Kaboklo ipak neće ostati u Humskoj

Podsetimo, Bruno je već nastupao u NBA ligi, gde je igrao za Hjuston, Sakramento, Toronto i Memfis. Takođe, prethodnih nedelja se pominjalo da je, navodno, on i na listi želja Barselone, Monaka, Makabija i Hapoela iz Tel Aviva.

Inače, pored snažnog centra, Kris Fedor je potvrdio da Klivlend prati i Geršona Jabuselea iz madridskog Reala, koji je takođe blistao na Igrama u Parizu, a sa Francuskom je osvojio srebrnu medalju.