16.08.2024.

10:29

Foto: Starsportphoto

Sport

Kapiten razočaran posle eliminacije: Partizan više neće imati ovakvu šansu kao protiv Lugana!

Crno-beli su, uprkos remiju 2:2 u produžecima protiv Lugana u Švajcarskoj, na kraju ispali iz daljeg takmičenja zbog nepovoljnih okolnosti tokom utakmice.

Marković je komentarisao da je Partizan pokazao dobar kvalitet igre sve do trenutka kada je Lugano ostao sa igračem manje zbog crvenog kartona.

Informer

 

- Mislim da smo do njihovog crvenog kartona igrali dobro, stvarali smo šanse, ali mislim da nismo bili dovoljno odlučni kada su oni dobili crveni karton. Ostaje veliki žal za ovom utakmicom. Ovakvu šansu mislim da nećemo imati - iskren je bio Marković u izjavi za TV "Arenasport".

Uprkos ovoj eliminaciji, Partizan se ne predaje i fokusira se na naredni izazov. U plej-ofu za grupnu fazu Lige konferencija, crno-beli će se suočiti sa Gentom. Marković je naglasio važnost predstojećih mečeva:

- Imamo još dve utakmice koje su za nas mečevi sezone. Moramo da namestimo glave i da damo sve od sebe u naredna dva meča - naglasio je Marković.

Partizan sada mora da se pripremi za ključne duele i pokuša da povrati moral i formu kako bi ostvario cilj i obezbedio evropsko takmičenje.