17.08.2024.

17:30

Foto: Starsportphoto©

Sport

Ostoja najavio "crno-belu simfoniju": Nešto ste pogodili, ali biće iznenađenja!

"Parni valjak" se za ovu sezonu odlučio za do sada neviđeni pristup predstavljanja pojačanja. Viceprvak države i regiona će nova lica, kojih ima poprilično, predstaviti tokom gala večeri uz simfonijski orkestar.

Do sada su ozvaničena imena samo Vanje Marinkovića, Frenka Nilikine i Ifea Lundberga, a "na čekanju" je još desetina košarkaša. Prvi čovek kluba najavljuje iznenađenja, uprkos navodima mnogih medija.

Informer

Sigurno u Humskoj - Ife Lundberg

- Partizan je objavio svega nekoliko imena, zatim smo odlučili da ekipu predstavimo na drugačiji način. Novinari su se sve vreme bavili našim pojačanjima, nešto su pogodili, nešto ne. Biće iznenađenja. Predstavljanje igrača je poseban događaj koji smo uveli od ove sezone, biće spektakularno i posebno - rekao je Mijailović za "Alo sport".

Partizan prošle sezone nije uspeo da odbrani titulu u ABA ligi, a propuštene su šanse za trofejima i u Superligi Srbije i Kupu Radivoja Koraća. Takođe, crno-beli se nisu našli u plej-ofu Evrolige, pa je rukovodstvo odlučilo da krene u drugom pravcu.

Potpuno je rekonstruisan tim i očekuje se skroz drugačiji Partizan ove takmičarske godine, ali i dalje pod palicom Željka Obradovića.

Informer

Na raspolaganju ima novi tim - Željko Obradović

Ostoja Mijailović ističe da je reč o izuzetno kvalitetnim pojačanjima, na čijem angažmanu su čelnici "parnog valjka" naporno radili čitavog leta.

- Nakon teške sezone smo odlučili da promenimo skoro celu ekipu. Celo leto smo radili, gurali i radili. Veoma je teško naći novu ekipu, to se retko radi, ali mi smo doneli odluku. Stručni štab čeka težak posao, potrebna im je podrška svih navijača. Momci koji potpisali za Partizan su izuzetan kvalitet, svi do jednoga. Ponosan sam na posao koji smo napravili u prelaznom roku.  Trebalo je za kratko vreme naći rešenje za momke koji su bili pod ugovorom i potpisati nove igrače. Prezadovoljan sam poslom koji smo uradili - ocenio je Ostoja.