18.08.2024.

10:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan dovodi još jednog zvezdaša! Potvrđeno da su pregovoru u toku

Crno-beli su uveliko u pregovorima sa kapitenom Železničara iz Pančeva, Lazarom Romanićem. potvrđeno je Informeru.

Predsednik popularne "Dizelke", Zoran Naunković, potvrdio nam je da su pregovori u toku, ali da je cela priča daleko od završene.

- Tačno je, pregovaramo s Partizanom u vezi s transferom Romanića. Međutim, danas imamo važnu utakmicu sa IMT-om, pa ćemo od sutra da se bavimo timekratko je rekao Naunković.

Reč je o momku koji je rođen 1998. godine u Kragujevcu, a ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, međutim nikada nije debitovao za prvi tim.

Posle epizode na Marakani usledile su pozajmice u OFK Beograd i čačanski Borac, da bi se potom odvažio na put u Grčku gde je branio boje Lamije punih pet sezona.

Pre godinu i po dana pojačao je, tada novopečenog superligaša, Železničar iz Pančeva, a veoma brzo stekao je titulu kapitena tima, te je uz Aleksandra Đorđevića bio glavni nosilac ovog tima koji je uspeo da se izbori za opstanak.

Ideja dolaska Romanića u Partizan jeste da bude zamena Mateusu Saldanji, što neće biti nimalo lak zadatak za ovog 26-godišnjeg Kragujevčanina.

Sasvim je zanimljivo da je "parni valjak" pre samo nekoliko dana potisao trogodišnji ugovor sa Stefanom Kovačem. On je u Humsku stigao iz Čukaričkog, ali je proveo deset godina u Zvezdi i prošao sve mlađe kategorije kluba sa "Marakane".