19.08.2024.

12:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Ljubimac Grobara se vraća u Partizan? Crno-beli najavili veliko iznenađenje!

Predsednik kluba, Ostoja Mijailović, najavio je da će događaj doneti iznenađenja, a jedno od njih moglo bi biti povratak jednog od omiljenih igrača Grobara – Davisa Bertansa!

Mijailović je istakao da će se predstaviti u novom, drugačijem svetlu i da će biti neka iznenađenja koja navijači nisu očekivali.

- Partizan je objavio svega nekoliko imena, zatim smo odlučili da ekipu predstavimo na drugačiji način. Novinari su se sve vreme bavili našim pojačanjima, nešto su pogodili, nešto ne. Biće iznenađenja - rekao je Mijailović i dodao:

- Igrači se nisu mešali u to na koji način će ih predstaviti klub. To je jednostavno politika kluba.

Prema informacijama koje prenose "Mozzartsport", "Sportando" i drugi košarkaški mediji, Davis Bertans, poznat pod nadimkom "Bum, tras, Bertans", koji je tokom karijere stekao status miljenika crno-belih, mogao bi se vratiti u Partizan.

Njegov povratak bi svakako bio jedno od najuzbudljivijih dešavanja u sezoni i dodatno bi razveselio navijače.

Do sada su crno-beli zvanično potpisali ugovore sa Vanjom Marinkovićem, Frenkom Nilikinom i Ifeom Lundbergom, dok su nezvanično angažovali brojne nove igrače kao što su Karlik Džons, Arijan Lakić, Dvejn Vašington i mnogi drugi.

Takođe, sve je izvesnije da će Aleksej Pokuševski, kojeg predstavlja Aleksandar Rašković, biti deo tima za narednu sezonu.

Povratak Davisa Bertansa u Partizan bi bio šlag na tortu ovog letnjeg transfera, a navijači crno-belih s nestrpljenjem očekuju potvrdu ovog uzbudljivog iznenađenja.